středa 11. dubna 2012

Internet

Rádi by jsme vám psali častěji, ale potýkáme se tu se špatným internetem. Jsou tu o 10 let za námi. Připojení je buď žádný nebo tak nízký že to vystačí tak akorát na psanou formu. Obrázky vám tak zatím zprostředkovat nemůžeme.

Ceny jídla jsou tu různorodý. Něco je za stejnou cenu jako u nás a něco naopak o dost dražší. Rohlíky na Nz vůbec nejsou. Vedou tu pouze toustový chléb a bagety. Chleba stoji od 2 až po 5 NZD. Zpráva pro pivaře našel jsem tu i Budweiser za 25 NZD - dvanáct třetinkových piv.

1 komentář:

  1. Cau!Máte úžasný tempo přidávání příspěvků!Doufám, že vydrží:-), alespoň tu máme co číst. Btw co se týče internetu - být ve vaší situaci, zkusil bych nainstalovat do iphonu nějakou aplikaci na wifi wardriving - je to aplikace, která si ukládá informace o přístupových bodech(Access Point) + souřadnice, takže stačí projít město s touto aplikací a hned víte, kde je jaká nezabezpečená/free wifina. Nemluvě o tom, že spousta lidí používá WEP, který je velmi jednoduše prolomitelný. Ale může to být nelegální v některých zemích - tím myslím wardriving - prolamování do cizích sítí je tuším všude trestné.
    Jinak koukal jsem na mobilní připojení a ty ceny jsou docela dobré, hlavně u virtuálů. Jestli chcete, tak Vám to zjistím a napíšu.
    Tak ať Vám jde práce od ruky a peníze ať se jen valej:-D

    Mirek
    váš ICT konzultant :-D

    OdpovědětVymazat

Diskuse

Archiv blogu