sobota 31. března 2012

Zdravíme ze Seoulu

Ahojky všichni, tak jsme kolem 13. hodiny místního času (vy jste zrovna vstávali) přistáli v Soulu. Odlétali jsme včera ve 20.hodin z Ruzyně, pravidelný odlet měl být v 18:45, ale měli jsme hodinové zpoždění, z důvodu pozdního příletu letadla.
A jaké jsou naše pocity z první poloviny letu? Korean Air jsou fajn :-) let nám utekl celkem rychle. Při tomto letu jsme mohli sedět všichni tři vedle sebe, takže jsme si mohli povídat a být spolu. Pouštěli jsme si hudbu, filmy, odpočívali. K večeři jsme si mohli vybrat mezi kuřátkem a kravičkou, vyzkoušeli jsme obě varianty a obojí bylo dobré, dostali jsme k tomu ještě dalamánek s máslem, zeleninový salát, mascarpone, vínko, vodu. Po večeři jsme si šli vyčistit zoubky ( každý dostal kartáček, pastu a pantofle) a poté jsme se zavrtai do svých sedaček. Dostali jsme i deku a polštářek, takže cesta byla celkem pohodlná, ale neusnuli jsme. Jelikož mě vadí i sebemenší světlo, David mě u letušky vyžádal škrabošku na oči (nevěděl, jak se to řekne anglicky, tak jí sdělil, že chce mít zavřené oči :-) ) a poté jsme mohla již v klidu odpočívat. Kolem půl čtvrté našeho času nás probudila letuška, donesla nám vodu, džus, a nahřáté teplé ručníky. Poté následovala snídaně. K té jsme si vybrali omeletu s houbičkami, ovoce, jogurt, mufínek, kávu.
Cesta probíhala celkem klidně, ale po snídani přišli turbulence, které i na můj žaludek nebyly nic moc, hodně jsme klesali, Dádovi se začali potit ruce a do přistání jsme trochu trpěli. S Peťkou jsme skoro šahali po pytlících a báli se, že přijdeme o naši snídani :-)
Momentálně čekáme v tranzitní zóně na další let, který by měl trvat dalších 10.hodin, procházíme se, popíjíme latté a užíváme si volnost pohybu, samozřejmě se ještě musíme jít navonět, dle Peťky zvyku.
Znovu se ozveme až z NZ.

Vzkaz pro naše nejbližší: nemáme zde signál, nemůžeme prozvánět, ale jsme v pořádku!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Diskuse

Archiv blogu