neděle 21. dubna 2013

Rally orchard

Lovely team - takhle to vypadá, když jednu bay dotrhává 7 lidí.
 

Frank - tractor driver
Fantail
Tento týden oblast Nelsonu zasáhly deště a tak jsme v práci strávili pouze 4 dny a vypadá to, že nám zkrátí i následující týden. Na sadě to teď vypadá jak na nějakém okruhu rally, aspoň žažíváme při cestě do a z práce nějakou legraci. Děštivé úterý jsme vyrazili do Nelsonu  vyřídit očkování proti žloutence, které se bude hodit při naší  cestě zpět. Jsme objednáni až na pátek u Travel doctor a máme s sebou přinést itinerář naší  cesty.
Jinak na sadě se kromě deště nic zvláštního neděje v práci pořád sbíráme jablka a po práci vaříme, pečeme chleba a štrůdl, děláme mošt, jíme zmrzlinu, sledujeme telku a chytáme myši :-). Počet mrtvých myšek je zobrazen na naší tabuli kde svítí 11 nepřehlédnutých křížků. Sběr se nám přehoupnul do závěrečné části a my tak očekáváme posledních 14 dní milovaných jablíček. Poté možná zůstaneme na 10 denní sběr kiwi. Při sběru se nám tu pravidelně ukazuje Fantail, což je ptáček který si s námi každý den povídá, je hrozně přátelský, poletuje kolem nás a vždycky nám zvedne náladu. Nastávající sběr kiwi  a zabarvené listy stromů nám jasně ukazují, že léto je definitivně za námi. Minulý týden jsme také bojovali s napadením druhého počítače a chvilku to vypadalo, že jsme přišli i o ten druhý, nebýt záchrany a pomoci od IT profíků, kteří pracují s námi na sadě, museli bychom asi pro komunikaci s vámi posílat dopisy :-). Musíme začít pomalu plánovat naší cestu domů, což taky zabere spoustu času, zaslechli jsme již první zprávy o velkolepém přivítání na letišti, prý nebude chybět červený koberec :-). Go Václave go.

Fotografie byly převzaty od Ing.©Kuba - jelikož já na to nemám čas a nesbírám v lovely teamu. Můj domov je totiž v killer teamu :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Diskuse

Archiv blogu